fbpx

Falcon Rock Feszt 2023

2023.10.13

A „Falcon Rock Feszt 2023” egy hagyományteremtő szándékkal létrehozott rendezvény! Házigazda a győri Falcon Project zenekar!
A fesztivál célja a győri rockzenekarok színpadra lépésének támogatása, akik így kiváló technikai körülmények között tudják magukat megmutatni a győri közönségnek.
2023-ban a Várakozni Tilos zenekar kapott meghívást, akik a baráti kapcsolat mellett a „Színpadra fel!” zenei tehetségkutatón elért második helyezésükkel is bizonyították, érdemesek a nagyobb figyelemre!
A Várakozni Tilos után a házigazda Falcon Project lép színpadra és a jól megszokott, a magyar rockzene legjavából építkező repertoárjuk mellett ezúttal a Falcon dalok kapják a főszerepet!
A fesztivál sztárja az idén 10. születésnapját ünneplő Zártosztály lesz! Csukáék az Edda egyik legnagyszerűbb korszakát, a 80-as évek második felét élesztik újra!
Csillag Endre „Csuka, Donászy Tibor, valamint Mirkovics Gábor „Zserbó” és a többiek, a legautentikusabb köntösben, az eredeti hangszerelésben adják elő az általuk szerzőként is jegyzett legendás dalokat!
Három kiváló banda, közel 4 órányi tömény rock&roll a magyar rockzene talán legnagyobb korszakát megidézve, Győr legjobb klubjában!
A NAGYSZERŰ SZÓRAKOZÁS GARANTÁLT! 🙂